دسته بندی‌ها
مدرسیننحوه کار
×
linecircle line

تدریس خصوصی تار

قیمت شفاف و رقابتیقیمت شفاف و رقابتی
ضمانت کیفیت با سیستم پرداخت امن ضمانت کیفیت با سیستم پرداخت امن کارآموز
نظارت بر عملکرد مدرسیننظارت بر عملکرد مدرسین
آموزش آسان با کلاس‌های آنلاین آموزش آسان با کلاس ‌های آنلاین
آموزش تار بهانه‌ای شد تا به بررسی شرایط تدریس خصوصی تار، زمان یادگیری، میزان سختی و مشقت فراگیری این ساز، بررسی چندی از بهترین قطعات ساخته شده با این آلت موسیقی و نهایتاً یافتن یک مدرس آموزش گام به گام تار بپردازیم. چنانچه به کسب اطلاعاتی بیشتر در این زمینه علاقه دارید با ما همراه باشید.
بیشتر بدانید
بین اساتید بگرد و بهترین رو انتخاب کن
بین اساتید بگرد و بهترین رو انتخاب کن
هر استادی را که دوست داری و بیشتر با هدفت از یادگیری تار، همخوانی دارد از صفحه انتخاب استاد پیدا کن
مشاهده اساتید
با بودجه و زمان دلخواه کلاست رو رزرو کن
با بودجه و زمان دلخواه کلاست رو رزرو کن
اساتید رو از نظر بودجه و تقویم زمان بندی آزاد دسته بندی کن و هرکدوم به نظرت به صرفه تر بود و زمانش مناسب بود رزرو کن
رزرو کلاس آنلاین
۲ درصد هزینه کلاست رو از کارآموز هدیه  بگیر
کد تخفیف ۱۰ درصدی برای جلسه بعدی
سر زمان توافقی در کلاس حاضر شو و از آموزش لذت ببر، بعد از اتمام کلاس ۱۰ درصد تخفیف کلاس بعدی رو هدیه بگیر
بیشتر بخوانید

آموزش سه تار به صورت کاملا حرفه ای از شروع تا حرفه ای

هزینه هر جلسه۲۵۰,۰۰۰ تومان
زمان۶۰ دقیقه
رزرو کلاس
پروفایل

آموزش موسیقی سنتی با ساز سه تار

هزینه هر جلسه۳۰۰,۰۰۰ تومان
زمان۶۰ دقیقه
رزرو کلاس
پروفایل

تدریس تئوری موسیقی ، سلفژ و ریتم خوانی ، تار ، تنبک ، پیانو

هزینه هر جلسه۴۰۰,۰۰۰ تومان
زمان۶۰ دقیقه
رزرو کلاس
پروفایل
۱
۱

آموزش خصوصی تار

تار چیست؟

تار یک ساز زهی اصالتاً ایرانیست که با مضراب نواخته می‌شود. اگر تشخیص سازهای ایرانی برای شما دشوار است، باید بگوییم تار همان سازیست که دارای دو شکم بزرگ و کوچک (به اسم نقاره) می‌باشد. اگرچه اساتید ترمینولوژی یا اصطلاح‌شناسی باید در این باره نظر بدهند، اما به نظر می‌رسد نام سازهایی غیر ایرانی نظیر سیتار هندی یا گیتار غربیان از اسم همین تار سنتی ما به عاریه گرفته شده باشد. داشتن ساختاری تقریباً مشابه و سبک نگه داشتن یا نواختن این سازها نیز صحه دیگری بر این ادعا می‌گذارد. تارهای ایرانی در گذشته دارای ۵ رشته سیم بودند که به همت درویش خان، یک سیم دیگر به آن اضافه شد. در پی این ماجرا که می‌توانید شرح آن را در انیمیشن «سیم ششم» ببینید، چهار مضراب‌ها و ملودی‌هایی که روی سیم‌های دُ به رنگ سفید و سل به رنگ زرد اجرا می‌شوند، نمایش قدرتمندتری دارند. می‌دانیم که علاوه بر ایران، برخی از کشورهای همسایه ما نظیر تاجیکستان، آذربایجان، ارمنستان و ... در موسیقی سنتی خود تار – در مواردی با تفاوت‌هایی جزئی – دارند. اما نکته‌ای که شاید برای برخی هنردوستان ایرانی دردناک باشد، ثبت شدن هنر اجرای آذربایجانی تار را در فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو است. اگرچه در اعتراض به این امر مسئولان فرهنگی کشور آذربایجان اذعان داشته‌اند که ما ساز آذربایجانی را ثبت کرده‌ایم و نه نمونه ایرانی آن را، اما اهل فن می‌دانند که این ساز تغییر یافته نمونه ایرانی خود با برداشتن ربع پرده‌ها و کمی تغییر شکل است. از آن گذشته استفاده از مقام‌ها و دستگاه‌های موسیقی ایران، امر را به خوبی روشن می‌کند. در هر صورت وظیفه ما به عنوان افرادی که در پی آموزش تار نت به نت تار هستیم این است که در یادگیری و بهتر نواختن آن اهتمام ورزیم و بدین ترتیب از این میراث کهن مان نگهداری کنیم.

آموزش تار چقدر طول میکشد؟

به گفته بیشتر اساتید این حوزه، پس از شروع آموزش تار از صفر، تقریباً 6 ماه طول می‌کشد که هنرجو درست نشستن، درست گرفتن ساز، اصول اولیه نوازندگی و تئوری‌های پایه را یاد بگیرد. با گذر از این دوره ردیف‌ها و دستگاه‌های بیشتری به وی آموزش داده می‌شود. چنانچه حضور در کلاس‌های آموزش آهنگ با تار مرتب برگزار شود و هنرجو نیز در تمرین و تکرار ثابت قدم باشد، 18 ماه الی 2 سال از بدو شروع آموزش تار از پایه برای رسیدن به سطحی مطلوب زمان لازم است.

آیا یادگیری تار دشوار است؟

برای افرادی که هنر نوازندگی را به صورت یک مهارت تخصصی نگاه نمی‌کنند، نواختن سازهایی به ظاهر ساده مثل پرکاشن، دف، تنبک و سایر سازهای کوبه‌ای بسیار ساده است. این در حالیست که ما می‌دانیم چنین نیست و نواختن هریک از این آلات موسیقی مستلزم داشتن مهارت و تجربه است! این مطلب از آن جهت ذکر شد که بگوییم در سازهای زهی مثل تار که پیچیدگی به مراتب بیشتری دارد، با کار ساده و آسانی طرف نیستیم. اما نگران نباشید! حتی بهترین تارنوازان تاریخ نیز روزی از این هنر بی‌بهره بوده‌اند. یادگیری تار آسان است به شرطی که با حضور مستمر در کلاس‌ها، تمرین با دقت و از روی حوصله دروس، استمرار در بلند مدت و صد البته داشتن استعداد و علاقه همراه باشد. بی تردید داشتن یک مصاحبه اولیه با اساتید کارآموز می‌تواند دید بازتری از میزان سختی و آسانی، زمان و هزینه‌های فراگیری این هنر به شما بدهد.

روش آموزش تار

بسیاری از اساتید تار ترجیح می‌دهند که از روی یک مرجع امتحان پس داده و معتبر آموزش خود را پیش ببرند. مراجعی که عبارت‌اند از کتاب آموزش هنرستان تار و سه تار و دستور مقدماتی تار و سه تار که هر دو تألیف روح الله خالقی هستند. ناگفته نماند که در این روش آموزش تار به زبان ساده برخی اساتید به منظور افزایش بازدهی خود و شاگردانشان دست به حذف و اضافه کردن فصول یا تغییر ترتیب آموزش آن‌ها را می‌زنند. در مسیر یادگیری تار، تقویت گوش بواسطه آشنایی با آثار بزرگان این عرصه به ما در یادگیری بهتر، اجرایی قوی‌تر و آهنگسازی خلاقانه‌تر کمک می‌کند. به همین منظور لیستی 10 تایی از قطعاتی که یک تارنواز باید شنیده باشد را در ادامه آورده‌ایم:
  • شرق اندوه از کیوان ساکت
  • گریه بید از محمد رضا لطفی
  • سه گاه از حسین علیزاده
  • ماهور از حسین علیزاده
  • زبان تار از جلیل شهناز
  • آوای شهناز از جلیل شهناز
  • رنگ اصفهان از درویش خان
  • مارش ایران از علینقی وزیری
  • به یاد دوست از فرهنگ شریف
  • همیشه درمیان از محمدرضا لطفی

آموزش تار از صفر تا صد با کارآموز

امروزه یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های همه افراد – به ویژه در شهرهای بزرگ – مشکل کمبود زمان، ترافیک یا در مسیر بودن‌های تمام نشدنی و صد البته هزینه‌های سنگین زندگیست! مسائلی که هریک به نحوی سبب می‌شوند تا مجالی برای آموزش تار برایمان نماند. به همین منظور می‌توان ادعا کرد که تدریس خصوصی تار آن هم به صورت آنلاین فرصتی را فراهم می‌سازد تا بتوانیم در سکوت و آرامش خانه خود، بدون نیاز به رفت و آمدهای پردرسر در سطح شهر یا صرف هزینه‌های سنگین، طریقه کار کردن با این ساز خوش نوا را بیاموزیم. شما می‌توانید با بررسی لیست مدرسان تار در کارآموز، مقایسه رزومه آنان و حتی ارسال پیام به ایشان، در خصوص برنامه کاری و هزینه‌های تشکیل کلاس‌های مذکور اطلاعاتی را به دست بیاورید. همچنین اگر به سایر سازهای ایرانی مثل سه تار یا سنتور هم علاقه مندید، می‌توانید صفحات تدریس خصوصی سه تار یا تدریس خصوصی سنتور را نیز مشاهده بفرمایید.

کسب درآمد با تدریس خصوصی تار در کارآموز

شما مدرس گرامی که قادر به آموزش و انتقال مهارت‌های خود به متقاضیان یادگیری این هنر هستید، می‌توانید با ثبت نام در کارآموز، ارائه نمونه کارهای خود، شرح سابقه و دوره‌هایی که در این خصوص گذرانده‌اید و همچنین افتخاراتی که کسب کرده‌اید، شانس بیشتری برای جذب مخاطبین حداکثری بیابید. کارآموز به عنوان یک پلتفرم آموزش آنلاین آماده است تا با گرد هم آوردن مدرسان و علاقمندان به یادگیری این ساز خاص، به تسریع، تسهیل و مقرون بصرفه شدن هزینه‌ها برای طرفین کمک کند!
سوالات متداول تدریس خصوصی تار
پس از سفارش بسته آموزشی و هماهنگی و تعیین وقت لینک کلاس آنلاین برای شما ایجاد می‌گردد. شما در زمان مقرر شده به کلاس آنلاین هدایت می‌شوید و در فضای کلاس به راحتی با مدرس خود در ارتباط هستید. این کلاس‌ها به صورت خصوصی و آنلاین (با امکاناتی مثل امکان گفتگوی صوتی و تصویری، چت، پخش فایل ارائه و...) برگزار می‌شود.
هزینه تدریس یا آموزش خصوصی تار، به ازای هر جلسه (۶۰ دقیقه یا ۹۰ دقیقه ) و توسط مدرس تعیین می‌گردد.
زمان دقیق برگزاری جلسات کلاس تار به صورت توافقی بین مدرس و دانشجو (هنرجو) تعیین می‌شود.
کافیست با وارد کردن شماره موبایل در کارآموز عضو شوید. سپس با توجه به بودجه، پروفایل مدرس و سایر نیازهای خود خدمات آموزشی را مقایسه و مناسب ترین کلاس یا بسته آموزشی تار را انتخاب و ثبت نام کنید.
پس از ثبت نام در کلاس خصوصی تار، میز کار برایتان باز می‌شود که می‌توانید دراین قسمت، در مورد زمان دقیق جلسات کلاس توافق کنید و مدرس فایل‌های آموزشی لازم (مانند جزوه و...) را در صورت نیاز برایتان ارسال کند. لازم به ذکر است که قبل از ثبت نام در کلاس نیز، امکان چت و گفتگو با مدرس وجود دارد. در زمان شروع برگزاری جلسه، وارد لینک کلاس شده و در کلاس شرکت کنید.
پروفایل مدرس، رزومه، سوابق تدریس، امتیازها و نظرات را با دقت بررسی و در نهایت با توجه به بودجه خود، بهترین مدرس تار را انتخاب کنید.
کافیست در میز کار، درخواست جلسه جدید بدهید تا بعد از تأیید مدرس، به کلاستان اضافه شود.
در این مورد پیشنهاد می‌کنیم ابتدا در اینترنت سرچ و بررسی‌های لازم را انجام دهید و با مدرس مربوطه چت و گفتگو کنید و در نهایت در صورت لزوم، در یک جلسه کلاس جهت تعیین سطح ثبت نام کنید. پس از مشخص شدن سطح و تعداد جلسات لازم، اقدام به ثبت نام نهایی کنید.
کیفیت و سطح آموزشی مدرس یا معلم خصوصی تار با توجه به پروفایل، رزومه کاری، امتیازها و نظرات مدرس تعیین می‌شود. مدرسان برتر تار، دارای امتیاز بالا هستند و در نتایج جستجو هم بالاتر از سایر مدرسان رتبه‌بندی می‌شوند.
هزینه کلاس از طریق سیستم پرداخت امن کارآموز انجام می‌گیرد. پس از پرداخت هزینه توسط دانشجو، مبلغ در صندوق امن کارآموز به امانت گذاشته می‌شود. پس از برگزاری کلاس و رضایت دانشجو، دانشجو ۲ روز فرصت دارد تا در صورت رضایت از تدریس مبلغ را برای مدرس آزاد کند تا به حساب او واریز شود. در صورت عدم تایید یا درخواست داوری در طی مدت ۲ روزه پس از اتمام کلاس خصوصی جلسه به صورت اتوماتیک تأیید و مبلغ برای مدرس آزاد می‌گردد.
در این صورت، می‌توانید از طریق تیکت در بخش "حل اختلاف و داوری" در میزکار، مساله را به تیم داوری کارآموز اعلام کنید تا تیم داوری، مسأله را بررسی و در صورت لزوم، همه یا بخشی از مبلغ پرداخت شده را به شما برگرداند.
با هماهنگی مدرس بله. حتما پیشنهاد می‌کنیم در صورت رضایت مدرس این کار را انجام دهید تا هم بعدا در صورت تمایل بتوانید مجددا مشاهده کنید و هم در صورت بروز مشکل در تدریس یا کیفیت آن، بی مسئولیتی، سوءاستفاده، نقض شئونات اخلاقی و... بتوانید به عنوان مستند و به صورت تیکت به تیم داوری کارآموز ارسال کنید. در صورت عدم ضبط پیشنهاد می‌شود ۲-۳ اسکرین شات از کلاس تهیه کنید تا در صورت نیاز، پیگیری های بعدی قابل ارائه به تیم داوری کارآموز باشد. توجه کنید که اشتراک گذاری فایل کلاس های ضبط شده در اینترنت، بدون اجازه کارآموز ممنوع است و در صورت مشاهده، اکانت شما با محدودیت مواجه خواهد شد.
این امکان در حال بررسی بوده تا در آینده‌ای نزدیک فراهم شود.
پشتیبانی