آموزش برنامه نویسی
امروزه آموزش برنامه نویسی تبدیل به یکی از اصول و سرفصل های اساسی آموزش برای افراد می باشد. ضرورت ساخت و استفاده از نرم افزارهای مختلف نیاز فراوانی به تربیت متخصصین برنامه نویسی و آموزش برنامه نویسی ایجاد کرده است. بی دلیل نیست در بسیاری از کشورها برنامه نویسی از سنین کودکی و حتی در مدارس ابتدایی به کودکان تدریس می گردد.
در دنیای مدرن امروزی استفاده از نرم افزار ها در جهت سهولت انجام محاسبات ، گزارشگیری، حسابداری، انبارداری و... بسیار رایج است مهم ترین عنصر نرم افزارهای مورد استفاده برنامه نویسی است . متخصصین با استفاده از انواع
زبان های برنامه نویسی نرم افزار هایی را برای خدمت به جامعه تهیه و تولید میکنند. قطعا با توجه به مشغله های امروزی برای عموم افراد اشراف به زبان برنامه نویسی و برقراری ارتباط با سیستم برای حل مسائل موجود در صنایع مختلف و رشته های مختلف امکانپذیر نیست. امروزه استفاده از
نرم افزارهای حسابداری، انبارداری، و آماری در رشد کسب و کارها موثر است. اگر علاقمند به آموزش برنامه نویسی هستید می توانید از تخصص اساتید در بخش آموزش کارآموز استفاده نمایید. برای آشنایی و انتخاب ایده آل ترین آموزش زبان برنامه نویسی باما همراه باشید.
برنامه نویسی چیست ؟
برنامه نویسی برنامه نویسی به زبان ساده عبارتست از دستوراتی که به زبان های قابل فهم برای کامپیوتر و سایر ابزارهای دیجیتال به منظور انجام کار خاصی نوشته می شود. در واقع برنامه نویسی واسط بین انسان و کامپیوتر برای انجام کار خاصی توسط کامپیوتر است.
نرم افزار چیست ؟
نرم افزار مجموعه ای از دستورات است که به منظور انجام کاری در کنار هم به صورت منظم و هدفمند چیده شده است. این دستورات در قالب پکیج نرم افزاری ارائه می گردد. البته اگر در سایر سیستم ها به غیر از کامپیوتر اجرا شود مثلا موبایل به آن اپلیکیشن می گویند.
آموزش انواع زبان های برنامه نویسی
برای آموزش برنامه نویسی باید بدانید زبان های برنامه نویسی بر اساس کارکرد و نوع نوشتن دستورات انواع مختلفی دارند که عبارتند از:
زبان برنامه نویسی تابعی
در زبان برنامه نویسی تابعی از داده هایی که از قبل ذخیره شده استفاده می شود .همچنین از توابع بازگشتی بیشتر استفاده می کند تا حلقه ها. زبان برنامه نویسی تابعی نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی ساده تر هستند و به سادگی مسائل انتزاعی را حل می کنند. از جمله این زبان می توان به هسکل (Haskell) ، اف شارپ (#F) و اسکیم (Scheme) را نام برد.
زبان برنامه نویسی رویه ای (Procedural Programming)
این نوع زبان دنباله ای از عبارات هستند که با اجرای پشت سر هم به نتیجه مطلوب می رسند. تمایز این زبان برنامه نویسی با برنامه نویسی تابعی استفاده از حلقه های سنگین (Heavy loop) ، متغیر های چندگانه (Multiple Variable) و سایر عناصر است. مثلا زبان های ++C ، C و برنامه نویسی جاوا اسکریپت (JavaScript)، از جمله زبان های برنامه نویسی رویه ای هستند.
زبان برنامه نویسی شیء گرا
زبان برنامه نویسی شیء گرا گروهی از اشیاء است که دسترسی به داده های داخلی و خارجی دارد. در واقع این زبان کد ها را به مجموعه ای از اشیاء تفکی می کند. کپسوله سازی (Encapsulation) از اصول اصلی
برنامه نویسی شیء گرا می باشد و به این مفهوم است که ملزوماتی که شیء به آن نیاز دارد باید داخل آن وجود داشته باشد. در این زبان برنامه نویسی وراثت (Inheritance) و چند ریختی (Polymorphism) را دارد. نمونه هایی از این زبان برنامه نویسی عبارتند از : روبی (Ruby) ، زبان برنامه نویسی جاوا (Java)، بیسیک (Visual Basic) و پایتون.
زبان برنامه نویسی اسکریپتی (Scripting Programming Language)
زبان برنامه نویسی اسکریپتی شامل زبان های برنامه نویسی شیء گرا نیز هستند. این زبان دسته بندی مخصوص به خود را دارند و نمی توانند برای توسعه سیستم های بزرگ استفاده شوند. مثلا این نوع زبان های برنامه نویسی قابلیت چک کردن نوع زمان کامپایل را ندارند. از جمله این زبان های برنامه نویسی می توان به پرل (Perl)، جاوا اسکریپت، پایتون و پی اچ پی (PHP) اشاره نمود.
زبان برنامه نویسی منطقی (Logic Programming Language)
زبان برنامه نویسی منطقی برای انجام وظایف محدودیت ایجاد می کنند. در واقع به سیستم نمی گویند که چه کاری انجام دهد بلکه با ایجاد عبارات اعلانی و تحلیل آنها توسط سیستم پیامد ها را استدلال می کنند. پرولاگ (Prolog نمونه ای از این نوع زبان برنامه نویسی است.
زبان برنامه نویسی جریان داده (Dataflow languages)
در زبان برنامه نویسی جریان داده نمایش خاصی از جریان اطلاعات، پردازش ها و برنامه ها استفاده می شود.
بهترین زبان برنامه نویسی برای آموزش کدام است؟
اگر تمایل به آموزش زبان برنامه نویسی داشته باشید بی شک به دنبال این هستید که بدانید بهترین زبان برنامه نویسی برای آموزش کدام است؟ می خواهید زبانی را بیاموزید که بهترین بازار را داشته باشد و آینده دار باشد. البته فراموش نکنید که اگر در حوزه برنامه نویسی وارد شوید باید توانایی کار با زبان های مختلف را داشته باشید اما درسالهای جاری پایتون و جاوا اسکریپت به دلیل چند منظوره بودن و امکان برنامه نویسی برای کامپیوتر، وب واپلیکیشن های تلفن های هوشمند مورد توجه قرار گرفته است. در صورتی که به دنبال یادگیری برنامه نویسی اندروید هستید، صفحه
آموزش برنامه نویسی اندروید را مشاهده کنید.
موفقیت در برنامه نویسی و بازار کاری آن به تلاش های شما بستگی دارد. پیشنهاد میکنیم در این زمینه، مقاله ی
چگونه برنامه نویس موفقی شویم را مطالعه کنید.
هزینه آموزش برنامه نویسی
یکی از جنبه های بسیار مهم در هر کسب و کاری هزینه ها و بار اقتصادی آن است. حتما اگر نیاز به آموزش برنامه نویسی داشته باشید یکی از رکن های مهم برای شما توجیه اقتصادی آن است. هزینه های آموزش برنامه نویسی بسته به زبان و پیچیدگی کار بسیار متفاوت هستند. هزینه آموزش برنامه نویسی در دوره های آموزش مقدماتی برنامه نویسی پایین تر و در دوره های آموزش حرفه ای برنامه نویسی قطعا بالاتر خواهد بود.
ما در بخش آموزش کارآموز محیطی را فراهم نموده ایم تا بتوانید به صورت مستقیم با مدرسان در ارتباط باشید و در کلاسهای آموزش برنامه نویسی شرکت نمایید. شما میتوانید با مدرس مورد در مورد مدت زمان آموزش مذاکره نمایید. البته مدت آموزش بسته به قدرت یادگیری افراد و علایق و انگیزه های آنها متفاوت است. اصولا بعد 1 الی 2 جلسه و ارزیابی مدرس از قدرت یادگیری فرد، مدرس می تواند شما را در مورد مدت زمان لازم راهنمایی نماید.
کسب درآمد با تدریس برنامه نویسی
اگر برنامه نویس حرفه ای هستید و قادر به تدریس زبان های برنامه نویسی مختلف هستید، میتوانید به عنوان مدرس در کارآموز ثبت نام کنید و بسته آموزشی خود را با قیمت دلخواه بسازید. لینک کلاس یا بسته آموزشی خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید و شروع به تدریس آنلاین کنید. علاوه بر این، برنامه نویسان در کارآموز با انجام پروژههای مختلف مانند
پردازش سیگنال، نوشتن اسکریپت، تحلیل داده، ساخت ربات و... میتوانند کسب درآمد کنند.